Home » Expertise » Notaris blijft gids voor burger in complex legaal landschap

Minister Geens wil een beleidsplan opmaken dat betrekking heeft op de modernisering van juridische beroepen. Daarvoor heeft hij experts aangeduid voor de advocaten, notarissen, bedrijfsjuristen en gerechtsdeurwaarders. Hun missie is een rapport op te stellen met oog op de toekomst.

Ook aan de notarissen heeft hij gevraagd een rapport voor te bereiden. Thierry Van Sinay en Pierre Nicaise hebben deze taak aanvaard en hebben enkele weken geleden hun rapport, dat een dertigtal concrete voorstellen bevat, voorgesteld aan de minister.

Klik hier om het volledige rapport te lezen.

Klik hier voor het persbericht van de minister.

1 comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Wil liever niet teveel energie verspelen aan het notariaat- op de rechtbank Gent kan je bij voormalig rechter 1e aanleg Alexander Foorrier- in beroep bij S de bauw – en colpaert zelfs tegen art 19 van de 25 Ventôsewet bedongen overeenkomsten notariële akte niet uitvoerbaar laten verklaren- “ZONDER DE AKTE NIETIG TE HOREN VERKLAREN” – # Gents Recht- hoe zou Dhr Hyppoliet Metdepenningen dit genoemd hebben (voor ze hem celstraf gaven voor zijn (terechte) uitlating

Jubel Jobs

Van Eeckhoutte, Taquet & Clesse is voor haar kantoor te Gent op zoek na

Als Account Manager  maak je deel uit van het Sales Team van Knowlex. Knowl

KnopsPublishing is een snel groeiend bedrijf actief in de juridische markte