Home » Over ons

Over ons

Advocatennet: De juridische actualiteit in beeld

Beelden zeggen meer dan woorden. Die gouden regel geldt ook voor het internet. Het bereik van een video ligt namelijk een stuk hoger dan louter geschreven content. Ook in de steeds meer digitaliserende juridische sector zal video alleen maar aan belang winnen. Daarom brengt Advocatennet al meer dan tien jaar de juridische actualiteit in beeld.

Videoplatform voor advocaten en juridische professionals

Onderwerpen voor of over juridische professionals staan centraal op Advocatennet. Prominente sprekers geven in interviews toelichting bij de juridische actualiteit, en we zijn aanwezig op belangrijke congressen en evenementen, zoals de openingszitting en de eedaflegging van de stagiairs-advocaten.

Advocatennet.be heeft maandelijks zo’n 12.000 bezoekers die gratis toegankelijke, onafhankelijke en informatieve multimediapublicaties bekijken. De video’s verspreiden we verder via nieuwsbrieven en websites die geabonneerd zijn op de content van Advocatennet. Ook op onze sociale mediakanalen, zoals LinkedIn, Facebook, Twitter en Instagram, worden de video’s gedeeld en bekeken.

Advocatennet.be is een product van KnopsPublishing.

KnopsPublishing

KnopsPublishing © is een professionele uitgeverij. Zij profileert zich met gespecialiseerde beroepsinformatie voor de fiscale, financiële en juridische beroepen, of dienstverleners met nood aan wetgevende bronnen zoals wetboeken en wetgeving.

KnopsPublishing is in 2007 opgericht door Anne Knops. Als directeur-uitgever heeft ze gedurende meer dan 20 jaar uitstekende contacten uitgebouwd en onderhouden met vooraanstaande juristen en economisten. De uitgeverij kwam er als antwoord op nieuwe ontwikkelingen in het professioneel juridisch uitgeven. KnopsPublishing staat voor professionalisme, klantgerichtheid en vernieuwing.

www.knopspublishing.com

Andere uitgeefconcepten van KnopsPublishing zijn:

Mijnwetboek.be

Wetboeken op maat van uw adviespraktijk en publicaties over rechtsleer

U stelt uw eigen wetboek samen of u koopt in de webshop van KnopsBooks het wetboek dat aansluit bij uw professionele behoefte. De website richt zich tot fiscalisten, magistraten, advocaten, bedrijfsjuristen, vastgoedexperten, notarissen, accountants en boekhouders, maar ook tot iedereen die juridische informatie zoekt over gespecialiseerde onderwerpen. Mijnwetboek.be biedt u ook boeken over rechtsleer onder het label KnopsBooks.

Via Mijnwetboek.be kunt u eveneens vaktijdschriften als Today’s Lawyer, Tijdschrift Notarieel Management of Tijdschrift Beleggingsfiscaliteit verkrijgen.

Mijnwetboek.be verzorgt ook professionele seminaries en navormingen voor notarissen, gerechtsdeurwaarders, advocaten, overheidsfunctionarissen … De opleidingen zijn interactief en steeds op maat van de actualiteit en uw praktijk, met prominente specialisten en een bruikbaar handboek.

www.mijnwetboek.be

Jubel.be

De nieuwswebsite voor de juridische, fiscale en financiële professional

Jubel.be is gespecialiseerd in juridisch nieuws van, voor en over advocaten, fiscalisten, juristen, notarissen, gerechtsdeurwaarders, paralegals, magistraten, rechtenstudenten … en bereikt maandelijks 35.000 lezers. De redactie van Jubel selecteert voor u interessant nieuws uit de juridische, fiscale en financiële wereld en spraakmakende opiniebijdragen. Volledig gratis voor de lezer! U leest de artikels ook in de wekelijkse nieuwsbrief en via de pagina’s op sociale media. Volg Jubel.be en blijf op de hoogte van het laatste nieuws op vlak van recht, fiscaliteit en finance in België.

www.jubel.be

Knowlex

Werk slimmer met de kennis op uw kantoor!

Voor intellectuele beroepen is kennis een kritische succesfactor. Knowlex helpt u uw kennis op een eenvoudige en snelle manier te beheren, beschermen en delen, zodat u en uw team efficiënter kunnen werken.

www.knowlex.be

 

 

Jubel Jobs

Mploy, met vestigingen in Westerlo en Hasselt, is als nichekantoor in het sociaal recht dagelijks bezig met arbeidsrecht in al zijn facetten (o.a. aanwerving, ontslag, … ), controles door sociale […] [...]

Wie zijn we? Spartax is een advocatenkantoor dat zich specialiseert in (fiscale) vastgoedplanning. Het bestaat uit gedreven mensen voor wie de passie voor het beroep centraal staat. Binnen de grenzen […] [...]

Als Account Manager  maak je deel uit van het Sales Team van Knowlex. Knowlex.io is een performant systeem dat het beheren en hergebruiken van kennis gebruiksvriendelijk maakt voor elke kennisgebruiker. […] [...]


Warning: Use of undefined constant HTTP_HOST - assumed 'HTTP_HOST' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /data/sites/web/xandobiz/subsites/advocatennet.be/wp-content/plugins/chimpy/chimpy.php on line 2404

Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /data/sites/web/xandobiz/subsites/advocatennet.be/wp-content/plugins/chimpy/chimpy.php on line 2404