Over ons

Advocatennet: De juridische actualiteit in beeld

Beelden zeggen meer dan woorden. Die gouden regel geldt ook voor het internet. Het bereik van een video ligt namelijk een stuk hoger dan louter geschreven content. Studies voorspellen dat tegen 2019 het internetgebruik voor 80% uit video zal bestaan.

Video’s zijn dus het middel bij uitstek om uw website een dynamische en interactieve toets te geven. Voor professioneel gemaakte en relevante video’s kunt u rekenen op de expertise van Advocatennet.

Videoplatform voor advocaten en juridische professionals

Onderwerpen voor of over juridische professionals staan centraal op ons videoplatform. Prominente sprekers geven in interviews toelichting bij de juridische actualiteit, en we zijn aanwezig op belangrijke congressen en evenementen, zoals de openingszitting en de eedaflegging van de stagiairs-advocaten.

Advocatennet.be heeft maandelijks 6.000 bezoekers die gratis toegankelijke, onafhankelijke en informatieve multimediapublicaties bekijken. De publicaties worden verder verspreid via nieuwsbrieven en websites die geabonneerd zijn op de content van Advocatennet. Ook op sociale media als Facebook, Twitter en LinkedIn worden de video’s gedeeld en bekeken.

Knops Publishing

Knops Publishing © is een professionele uitgeverij. Zij profileert zich met gespecialiseerde beroepsinformatie voor de fiscale, financiële en juridische beroepen, of dienstverleners met nood aan wetgevende bronnen zoals wetboeken en wetgeving.

Knops Publishing is opgericht in 2007 door Anne Knops. Als directeur uitgever heeft ze gedurende meer dan 20 jaar uitstekende contacten uitgebouwd en onderhouden met vooraanstaande juristen en economisten.

Anne Knops lanceert Knops Publishing als antwoord op nieuwe ontwikkelingen in het professioneel juridisch uitgeven.Knops Publishing staat voor professionalisme, klantgerichtheid en vernieuwing.

www.knopspublishing.com

De internetmodule MIJNWETBOEK.BE, in het beheer van Knops Publishing, is een platform dat toelaat gepersonaliseerde wetboeken (…) te publiceren hetzij als Ebook, hetzij als praktisch meeneemprodukt.

U stelt uw eigen wetboek samen of u koopt in de de wetboekenwinkel het wetboek dat aansluit bij uw professionele behoefte. Deze internetmodule richt zich tot fiscalisten, magistraten, advocaten, bedrijfsjuristen, vastgoedexperten, notarissen, accountants en boekhouders, maar ook tot iedereen die juridische informatie zoekt over gespecialiseerde onderwerpen.

www.mijnwetboek.be

Jubel is gespecialiseerd in juridisch nieuws van, voor en over advocaten, fiscalisten, juristen, notarissen, gerechtsdeurwaarders, paralegals, magistraten, rechtenstudenten… De redactie van Jubel selecteert voor u interessant nieuws uit de juridische wereld, spraakmakende opiniebijdragen en niet te missen evenementen. Volledig gratis voor de lezer! Om die reden is Jubel een onmisbare hulp voor wie op de hoogte wil blijven van de juridische wereld en het Belgisch recht.

www.jubel.be

 

 

Jubel nieuws

RSS Error: A feed could not be found at https://www.jubel.be/feed. A feed with an invalid mime type may fall victim to this error, or SimplePie was unable to auto-discover it.. Use force_feed() if you are certain this URL is a real feed.